Service WILO

TINIB SERVICES - Service WILO - autorizat, este intotdeauna pregatit sa va ofere consultanta service de specialitate si orice alte informatii despre service-ul produselor WILO, inclusiv despre achizitia, conditiile de montaj, intretinerea acestora.

Ca service WILO va oferim:

Tipurile de echipamente pentru care va asiguram service WILO:

Toti specialistii service WILO sunt instruiti si evaluati periodic pentru a interveni prompt ┼či profesionist pentru orice problema service reclamata.

In ultimii ani, ca service WILO, am dorit sa asiguram clientului servicii complete, de la consultanta pentru alegerea unei pompe pentru domeniul si caracteristicile necesare pana la perioada de intretinere post garantie.

In acest sens, punem la dispozitia clientului, instalatori ce asigura inlocuirea pompelor vechi cu cel noi, cu pompe de inalta eficienta si mult mai economice. In cazul instalatiilor vechi, asiguraan inlocuirea robinetilor si modificarea instalatie, acolo unde este cazul, conform unor oferte de pret, intocmite cu precizie in baza unor vizite in locatie, pentru identificare materile si timp necesar de lucru.

La finalizarea operatiilor asiguram efectuarea tuturor probelor cerute de dumneavoastra si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

Centrul de asistenta TINIB SERVICES -021.796.15.10 este intotdeauna in modul de asteptare, 24/7/365, pregatit pentru a oferi servicii de urgenta. Tehnicienii sunt mereu gata pentru a aborda oricare situatie de urgenta legata de sistemele HVAC.