Service centrale termice


In calitate de SERVICE VIESSMANN, ne preocum de asigurarea confortului casei tale, de mai bine de 10 ANI si iti oferim o gama completa de servicii pentru asigurarea longevitatii si bunei functionari a centralei termice VIESSMANN.

De 4 ani suntem PARTENER IMMERGAS, astfel asiguram diverisitate clientului si posibilitatea de alege in functie de buget, insa pastrand aceeasi calitate si performanta de functionare.

Si DA, prioritatea noastra este confortul casei tale, de aceea stiind ca poate doresti protejarea mediului sau nu ai posibilitatea de racordare a imobilului la conducta de gaz, ne-am dorit sa sa fim PARTENER SI SERVICE PROTHERM, oferindu-va astfel calitate si caldura dorita.

Centrala termica electrica reprezinta o solutie la indemana oricui pentru asigurarea caldurii și a apei calde pentru intreaga locuinta. Centrala functioneaza pe baza de curent electric, fara sa necesite racordarea la un sistem de furnizare a gazului metan.

Astfel, poate fi folosita de oricine caci nu depinde de posibilitatea existentei conductelor de gaz. Centrala electrica este dotata cu panou de comanda prin care putem controla si regla regimul termic pe care dorim sa-l utilizam, precum si functionarea furnizarii de apa calda. Putem adauga centralei un boiler suplimentar pentru a completa nevoile de apa calda.


TINIB SERVICES este o firma autorizata ISCIR si cu o experienta de peste 10 ani in servicierea centralelor termice , oferim servicii de calitate, profesionalism, personalizate pentru fiecare client in parte.