Service central tratare aer VTS

Avand la baza experienta acumulata din 2005 pana in prezent, in domeniul sistemelor de aer conditionat, ventilatie, incalzire si purificare a aerului si echipe formate din specialisti, oferim clientiilor solutii complete.

TINIB SERVICES, partener DAIKIN si service VTS are echipe proprii de montaj, dotate cu cele mai noi echipamente si scule in domeniul HVAC.

Echipele de montaj pot realiza orice tip de instalatie de aer conditionat.

Ca service VTS oferim garantia calitatii de top, incepand de la consultanta in configurarea unitatii necesare fiecarei locatii, punere in functiune, respectiv servicii intretinere al centralelor de tratare aer VENTUS, cat si service post-garantie, astfel prelungim durata de functionare a fiecarei unitati si eliminam orice posibil disconfort.

Centrala de tratare a aerului este o componenta a sistemului de climatizare a unei cladiri si asigura ventilarea, incalzirea, racirea, umidificarea, dezumidificarea aerului.

Se racordeaza la tubulatura prin care se distribuie aerul tratat in cladire, iar aerul viciat se intoarce din nou in centrala de tratare aer.

Pornind de la acest prim pas, de asamblare si de a fi prim service VTS, s-a dezvoltat ideea de a oferi clientului servicii complete pentru acest segment.

Astfel de mai bine de 4 ani asiguram si montaj tubulatura de ventilatie, aceasta fiind parte a sistemului de climatizare a cladirilor si poate fi confectionata din tabla zincata rectangulara sau circular, ALP, tubulatura flexibila.