Service aer conditionat

In calitate de partener DAIKIN, intotdeauna recomandam calitatea pentru asigurarea confortului casei tale.

Alegerea unui aparat de aer conditionat sau a unui sistem de climatizare o puteti face impreuna cu noi, solutia rezultata fiind perfect adaptata cerintelor dumneaovoastra si integrata in specificul si destinatia spatiului sau imobilului.

Montaj si Instalare aer conditionat in Bucuresti

Firma noastra va ofera cele mai bune servicii de montaj aparate de aer conditionat la cel mai mic pret, in Bucuresti si in imprejurimi. Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de tehnicieni calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

 

Service si Reparatii aer conditionat in Bucuresti

La noi gasiti oricand un technician specializat in montaj si reparatii instalatii aer conditionat in Bucuresti. Toate serviciile noastre de reparatii sunt garantate 100%.

 

Intretinere si Igienizare aer conditionat Bucuresti

Si cum pentru noi, confortul tau este prioritar, va recomandam verificarea si igienizare periodica a aparatului de aer conditionat sau sistemului de climatizare. Performanta unui aparat, dar si durata medie de functionare a acestuia depind foarte mult de parametrii de functionare, revizuiti anual de catre specialisti, dar si de igienizarea periodica a radiatorului si a filtrelor.

 

Montaj standard aer conditionat include:

Montajul standard se refera la aparatele de tip split de perete si nu presupune reparatii ulterioare, finisaje sau alte materiale aditionale.
Mascarea traseului frigorific si a cablului electric nu este inclusa in montajul standard si se face contra cost.