Despre noi

Domeniul de activitate al SC TINIB SERVICES SRL il reprezinta instalatiile in constructii.

SC TINIB SERVICES SRL se ocupa cu vanzarea, montarea punerea in functiune dar si service-ul pentru echipamentele vandute de firma sau de partenerii acestia. Ne propunem sa asiguram dorinta de confort si calitate a clientilor nostri, prin creearea unui microclimat interior propriu desfasurarii oricarei activitati. Acest lucru este realizat de ingineri cu o vasta experienta si de tehnicieni care s-au perfectionat la stagii de pregatire din tara si strainatate organizate de firme de talie mondiala din domeniu.

Infiintata în anul 2005, SC TINIB SERVICES SRL este o firma cu capital privat, 100% romanesc. Inca de la inceput ne-am propus 3 obiective:

Profesionalism: suntem o echipă formată din oameni tineri dar cu multă experienţă în domeniu. Lucram dupa proceduri foarte bine stabilite si suntem foarte atenti la detalii.

Calitate: Intotdeauna am incercat sa ne punem in locul clientul. Nimeni nu vrea sa aiba parte de lucrari de slaba calitate. Din aceasta cauza suntem pregatiti sa furnizam servicii rapide si la cele mai inalte standarde.

Siguranta: Activam intr-un domeniu care uneori poate fi periculos. De aceea, angajatii nostri sunt foarte bine pregatiti iar lucrarile realizate de ei urmaresc intotdeauna siguranta clientilor.