Centrale tratare aer

Centrala tratare aer Ventus

Centrala tratare aer Ventus
Pret

Pret la cerere RON

Include TVA

Structura si parametrii de operare ai CTA VENTUS indeplinesc mai multe cerinte si standarde confirmate prin certificate internationale. Sarcinile principale a unei centrale de tratare a aerului sunt mentinerea unei atmosfere confortabile prin aprovizionarea cu aer de calitate asigurĂ¢nd in acelasi timp extractia de dioxid de carbon.

Centrala tratare aer Ventus

Structura si parametrii de operare ai CTA VENTUS indeplinesc mai multe cerinte si standarde confirmate prin certificate internationale.

Sarcinile principale a unei centrale de tratare a aerului sunt mentinerea unei atmosfere confortabile prin aprovizionarea cu aer de calitate asigurând in acelasi timp extractia de dioxid de carbon.

In salile cu cerinte la un confort deosebit, cum ar fi de exemplu pentru salile de operatie, aerul refulat are un rol suplimentar. In aceste conditii, instalatia de ventilatie trebuie sa defineasca un perimetru de securitate, pentru a reduce concentratia de microorganisme, de a regla temperatura si umiditatea si de a indeparta mirosurile si alti poluanti.

Beneficiile utilizarii
1) Reducerea spatiului de instalare - Ventilatoare de inalta performanta cu actionare directa de tip PLUG. Constructie usoara - carcasa fara cadru cu inalta etanseizare. Trei metode de livrare disponibile - in pachete, in sectiuni sauca dispozitiv gata de instalare.
2) Costuri de exploatare reduse - Procent ridicat de recuperare a energiei - pana la 85%. Reglare fina a debitului de aer ca dotare STANDARD. Selectie optima a dimensiunii centralei conform cubajului cladirii.
3) Confort la utilizare - Functionare silentioasa. Aplicatii fiabile ale sistemului de comanda.
4) Domeniu de utilizare - Cladiri de orice capacitate - de la restaurante pana la centre comerciale si fabrici gigantice. Functionare in toate zonele climatice de la -40°C pana la +70°C. Toate tipurile de cladiri - rezidentiale, comerciale, industriale.

Centrala tratare aer Ventus

Pentru acest produs nu exista specificatii tehnice momentan.

Formular de comanda